Кошик
Купуй від 250 грн! Оплата до 15:00 - відправка того ж дня! 
+38067 62 888 17
+38063 34 799 62
+38050 27 629 66
УкраїнаКиїввул. Юрія Іллєнка, 42
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
DOBRA shop - Постачальник корисної сировини, інгрідієнтів та виробів власного виробництва

Крохмаль кукурудзяний

  • В наявності

Ціну уточнюйте

Крохмаль кукурудзянийВ наявності
Ціну уточнюйте
+38067 62 888 17
Менеджер інтернет-магазину
  • +38063 34 799 62
    Менеджер з продажів В2В
  • +38050 27 629 66
    Бухгалтерія
+38067 62 888 17
Менеджер інтернет-магазину
  • +38063 34 799 62
    Менеджер з продажів В2В
  • +38050 27 629 66
    Бухгалтерія
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Чи чули ви коли-небудь про всі дивовижні способи використання кукурудзяного крохмалю?
Кукурудзяний крохмаль – це продукт, який ми зазвичай маємо на кухні для приготування смачних
страв.
Кукурудзяний крохмаль виробляють вищого, 1-го ґатунку і амілопектиновий. За зовнішнім
виглядом — це однорідний порошок білого кольору з жовтуватим відтінком, без сторонніх
запахів. Масова частка золи — не більше ніж 0,2 %, вологи — не більше ніж 13 %
Промисловий спосіб отримання кукурудзяного крохмалю включає такі етапи: замочування
кукурудзяного зерна, грубе подрібнення, відокремлення зародку, тонке подрібнення кашки,
ситування, рафінування крохмалю, відокремлення білка, промивання крохмалю та його
висушування. Після чого, з отриманого крохмалю шляхом гідролізу ферментними препаратами
виробляють патоку різного вуглеводного складу або глюкозу.
В основному кукурудзяний крохмаль використовується в харчовій промисловості. Застосовують як
загущувач. Це один з основних компонентів м'ясомолочної, хлібопекарської та кондитерської
галузі.
У складі кукурудзяного крохмалю містяться вітаміни і мінерали.
вітаміни: РР - 0,166 міліграм.
мінерали: натрій - 30 мг; кальцій - 16 мг; фосфор - 21 мг; калій - 16 мг; магній - 1 мг.
Кукурудзяний крохмаль - це продукт з низьким вмістом золи і протеїну.
Допомагає вивести токсини і шлаки з організму.
Продукт не містить глютену. Тому його використовують для приготування дієтичних продуктів
харчування. Так звана дієта Дюка передбачає приготування випічки саме з кукурудзяного
крохмалю.
Продукти з вмістом кукурудзяного крохмалю радять додати в раціон харчування людям з
цукровим діабетом. Так як крохмаль здатний підтримувати рівень цукру в допустимих нормах.
Показаний при проблемах серцево - судинної системи, недокрів'ї та гіпертонії. Так як покращує
стан судин і нормалізує згортання крові.
Вживається при різних захворюваннях нервової системи, наприклад, при епілепсії. А також важких
стресах і затяжних депресіях.
Має жовчогінні властивості. З використанням кукурудзяного крохмалю готують напої та відвари.
Вони усувають запальні процеси. Використовується при сечокам'яній хворобі і запаленні сечового
міхура.
Кукурудзяний крохмаль зміцнює імунну систему.
Вживання продукту призводить до підвищення апетиту, а також знижує небезпечний для здоров'я
рівень холестерину.
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте