
Лецитин з соняшника
- В наличии
Цену уточняйте
Лецитин з соняшникаВ наличии
Цену уточняйте
- Умови доставки та оплати
- График работы
- Контакти
Законом не предусмотрен возврат и обмен данного товара надлежащего качества
Лецитин є сумішшю сполук, в основному фосфоліпідів. Він виконує багато ключових функцій в
організмі, бере участь у регулюванні рівня холестерину або створенні оболонки нервових клітин.
Завдяки цьому лецитин підтримує розумові процеси, покращує пам'ять і концентрацію, а також
благотворно впливає на роботу серця і печінки. Містить рослинні жири, не менш ніж 97,1, калорійність 100 грам: 915 ккал
В організмі тварин і людини лецитин виконує дуже важливу функцію. Він присутній в кожній
клітині організму, особливо в якості компонента клітинних мембран. Його важливість має
вирішальне значення щодо функціонування центральної нервової системи. Лецитин бере участь в
різних метаболічних процесах, є дуже важливим компонентом мозку і нервової тканини - він
захищає мієлінових оболонку, є захисним бар'єром стінок шлунка і бере участь в управлінні
холестерином.
Крім того, лецитин має захисну дію на печінку, підтримує засвоєння організмом жиророзчинних
вітамінів і прискорює регенерацію організму після тренування. Соєвий лецитин значно знижує
рівень холестерину і тригліцеридів, в той же час збільшуючи ЛПВЩ - хорошу фракцію холестерину
високої щільності.
Лецитин відноситься до групи органічних речовин, які дуже важливі для людського організму.
Не містить в складі ГМО, дріжджів, барвників, ароматизаторів, глютену, цукру.
Лецитин слід зберігати при кімнатній температурі, так як продукт знаходиться в маслянистої
формі, він може піддатися прогорання. Тому захищайте його від світла і вологи. Продукт також
слід зберігати в недоступному для дітей місці.
Сприятливий вплив лецитину на пам'ять і концентрацію використовується в багатьох продуктах,
особливо рекомендується для літніх і розумово працюючих людей. Варто використовувати цей
продукт в періоди підвищених розумових зусиль.
організмі, бере участь у регулюванні рівня холестерину або створенні оболонки нервових клітин.
Завдяки цьому лецитин підтримує розумові процеси, покращує пам'ять і концентрацію, а також
благотворно впливає на роботу серця і печінки. Містить рослинні жири, не менш ніж 97,1, калорійність 100 грам: 915 ккал
В організмі тварин і людини лецитин виконує дуже важливу функцію. Він присутній в кожній
клітині організму, особливо в якості компонента клітинних мембран. Його важливість має
вирішальне значення щодо функціонування центральної нервової системи. Лецитин бере участь в
різних метаболічних процесах, є дуже важливим компонентом мозку і нервової тканини - він
захищає мієлінових оболонку, є захисним бар'єром стінок шлунка і бере участь в управлінні
холестерином.
Крім того, лецитин має захисну дію на печінку, підтримує засвоєння організмом жиророзчинних
вітамінів і прискорює регенерацію організму після тренування. Соєвий лецитин значно знижує
рівень холестерину і тригліцеридів, в той же час збільшуючи ЛПВЩ - хорошу фракцію холестерину
високої щільності.
Лецитин відноситься до групи органічних речовин, які дуже важливі для людського організму.
Не містить в складі ГМО, дріжджів, барвників, ароматизаторів, глютену, цукру.
Лецитин слід зберігати при кімнатній температурі, так як продукт знаходиться в маслянистої
формі, він може піддатися прогорання. Тому захищайте його від світла і вологи. Продукт також
слід зберігати в недоступному для дітей місці.
Сприятливий вплив лецитину на пам'ять і концентрацію використовується в багатьох продуктах,
особливо рекомендується для літніх і розумово працюючих людей. Варто використовувати цей
продукт в періоди підвищених розумових зусиль.
Информация для заказа
- Цена: Цену уточняйте