
Какао-терте
- В наличии
Цену уточняйте
- Умови доставки та оплати
- График работы
- Контакти
Какао терте - це 100% чорний шоколад без будь-яких домішок, без цукру, ароматизаторів, консервантів, підсолоджувачів. Вміст в ньому масла какао від 48% до 55%. Для тих, хто стежить за своїм здоров'ям терте какао - це ласощі, яке можна їсти просто так, без добавок.
Какао терте отримують шляхом розмелювання обсмажених подрібнених какао-бобів. Процес розуміли супроводжується нагріванням продукту, що викликає плавлення какао-масла, завдяки чому отримується маса тертого какао має напіврідку консистенцію.
Какао терте використовується в кулінарії при виробництві шоколаду, в тому числі гарячого ароматного напою. Крім того, терте какао - незамінна складова різних косметологічних процедур (маски, обгортання), а також дуже популярно в миловарінні.
Какао терте не містить цукру і будь-яких добавок, тому широко застосовується в косметології: шоколадні маски, обгортання, масажі і ванни. Такі процедури не тільки зроблять вашу шкіру ніжною, гладкою і шовковистою, а й подарують задоволення від їх проведення, адже аромат шоколаду відновлює емоційну рівновагу, знижує дратівливість, заспокоює, дає відчуття внутрішньої гармонії і комфорту.
Використовується для:
виготовлення і покриття кондитерських виробів;
створення смачних і красивих шоколадних цукерок.
Органолептичні показники: Колота плитка товщиною 8мм. Типовий темно-коричневий колір.
Склад: 100% какао.
Харчова цінність на 100г:
жири — 53,5%
білки — 12,8%
вуглеводи — 5.1%
Энергетична цінність на 100 г продукта: 559 кКал.
- Цена: Цену уточняйте