Борошно кокосове, Індонезія

126,00
грн.
Кокосове борошно застосовується в кондитерській справі, як аналог пшеничного борошна. При цьому слід враховувати, що кокосове борошно швидше вбирає вологу і має більш щільну структуру. Кокосове борошно містить багато вітаміну D, А, Е, С і групи В, йод, кобальт і нікель, солі калію і магнію, причому в з'єднаннях, легких для засвоєння організмом. Органічні речовини такого борошна містять більше харчових волокон, а за змістом протеїнів вони не поступаються пшениці. Споживання кокосового борошна покращує обмін речовин, стимулює травлення, позитивно позначається на стані шкіри і знижує ризик закупорки судин. З кокосового борошна у вас вийде дуже ніжне і смачне печиво!

Калории, ккал: 466
Белки, г: 20.0
Жиры, г: 16.6
Углеводы, г: 60.0

Розділ: Інгредієнти

Click to order
Total: 
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з політикою конфіденційності