Цукор кокосовий, Індонезія

270,00
грн.
Цукор кокосовий - продукт, вироблений з солодкого нектару квіток кокосової пальми. У кокосовому цукрі присутні: вітаміни групи В (В2, В5, В6) і РР, а також калій, магній, цинк, залізо, сірка, амінокислоти, в тому числі глютамин. Глікемічний індекс даного виду цукру становить всього 35 одиниць, що є мінімальним показником серед різних видів цукру. Кокосовий цукор вважається складним вуглеводом, дає велику кількість енергії, але при цьому доведено, що він не сприяє набору ваги, тому що витрати на його переробку організмом перевищують ті калорії, які містяться в кокосовому цукрі. Вживання кокосового цукру має добрий вплив також на роботу мозку і роботу серцево-судинної системи.

Калорії, ккал: 382
Білки, г: 1.1
Жири, г: 0.4
Вуглеводи, г: 93.4

СТРОК ПРИДАТНОСТІ: - 12 міс.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ - в сухих приміщеннях при температурі від +5С до +25С при відносній вологості не більше 75%

Розділ: Інгредієнти

Click to order
Total: 
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь з політикою конфіденційності